52 Eenvoudige Manieren Om Snel Extra Geld Te Verdienen In 2019

Legitieme online banen - Legitieme methode om online meer dan €437 per dag te verdienen !!! - Duur: 105 seconden.
Dan kunt u uw gratis hotelverblijf als €1.000 beschouwen in uw vakantiefonds.

Klik hier om te leren hoe u uw eigen computerbeveiligingsbedrijf kunt starten. Of u kunt zich hier aanmelden voor Trim. Ze verdienen nu tussen de €4k tot €15k per maand en werken van over de hele wereld (en ze hadden geen ervaring toen ze begonnen)! Amazon is een geweldige plek om dit te doen, omdat ze Kindle Direct Publishing (KDP) aanbieden. U bekijkt de leninggegevens en e-ondertekent als u tevreden bent met wat u ziet.

Het geheim is om te weten welke het waard zijn en welke niet. Helaas is het ook het meeste werk, omdat je zelf onderzoek moet doen om te zien wie programma's aanbiedt (ze worden meestal vermeld in de voettekst van de website). Als u uw doel niet haalt, gaat uw geld naar HealthyWage, inclusief prijzen voor anderen die hun doelen bereiken. Is handelen in binaire opties veilig?, al deze bovenop alle Real Account-functies. U kiest degene die de beste prijs en voila biedt. Bovendien heeft u een contract en betaalt u vroegtijdig annuleringskosten van XXX. Ze bieden zelfs mogelijkheden om te aaien.

 • U kunt ook een melding krijgen over verzoeken die u mogelijk kunt uitvoeren.
 • Geen vragen gesteld.
 • Optredens op Fiverr Fiverr is nu 's werelds grootste marktplaats voor mensen om geld te verdienen met de verkoop van kleine diensten (ook wel' optredens 'genoemd).
 • Koppel eenvoudig uw bankpas of creditcard aan de Dosh-app en verdien tot 10% Cash Back op uw dagelijkse transacties met meer dan 1.000 winkels en restaurants.
 • De volgende sites zijn bedoeld als bijles, in plaats van je eigen educatieve cursussen te bouwen en deze online te verkopen, en tenzij het wordt opgemerkt, zijn ze gevestigd in de Verenigde Staten.
 • Het is geen wonder waarom Millennials van side hustles houden.
 • Met de mogelijkheid om uw plaats gratis te vermelden en veel te besparen op kosten, is Airbnb een geweldige manier om snel geld te verdienen.

In 2019 zijn er veel manieren om wat extra geld te verdienen door deel te nemen aan marktonderzoek, online enquêtes, apps downloaden die betalen, betaald worden om video's te bekijken, investeren in onroerend goed en zelfs geld verdienen met uw bonnen in de supermarkt. Leren hoe om meer geld te verdienen via salarisonderhandelingen is eenvoudig - hoewel het een beetje werk van uw kant zal vergen: We hebben 32 van de beste apps voor het maken van geld verzameld die zowat iedereen kan gebruiken om wat geld te verdienen.

Producten - U kunt uw eigen product maken, zoals een e-boek of computersoftware. U kunt dingen voltooien zoals antwoorden geven op vragen over de winkeldisplays van een bedrijf op een specifieke locatie of foto's van producten maken. Als u dit bedrag niet binnen de gestelde termijn verhoogt, ontvangt uw project geen donaties. Je zult niet snel veel geld verdienen, maar dat maakt een geweldige app niet minder.

 • Ik zou ook aanraden om niet dezelfde pin-afbeelding te herhalen voor uw aangesloten links.
 • SwagIQ is een live trivia-spelshow waar je serieus deeg kunt maken.
 • Er is geen limiet aan het aantal taken waaraan u kunt werken, maar zorg ervoor dat u de instructies volgt zodat uw werk sneller wordt goedgekeurd.
 • In plaats van een week of langer te wachten om een ​​cheque te ontvangen en op een bankrekening te storten, krijgt u uw geld razendsnel.

Hoe U Snel Online Geld Kunt Verdienen

Bij aanvang van uw contract moet u een TEFL van 40 uur (of hoger) hebben voltooid. Voor veel mensen is online geld verdienen een absolute droom die uitkomt. Dat klinkt waarschijnlijk vrij willekeurig, maar het is gek het soort communities dat je kunt bouwen en mensen rond kunt verzamelen. Veel van deze strategieën zijn op de proef gesteld door Team Clark en zelfs geldexpert Clark Howard zelf. Terwijl ik gebruikte de website opgezet, zodat ik deze mensen levensverzekering zou kunnen verkopen mezelf te hebben, het was een hoop werk om alle verschillende verzoeken en klanten te verwerken. Om er een zijwaartse drukte van te maken, kunt u goedkope appartementen op handige locaties gaan huren en op grotere schaal verhuren. Als ze niet meer passen of niet passen bij uw huidige levensstijl, neem ze dan op in de hierboven genoemde garage sale of verkoop.

Als u genoeg gespaarde punten hebt, kunt u deze inruilen voor reismijlen, cadeaubonnen of PayPal-contanten. Voordat je gek wordt, wees gerust, wetende dat er een verzekering van €1 miljoen is voor alle auto's die op Turo worden gehuurd, plus dat bestuurders vooraf worden gescreend. Acorns is een eenvoudige beleggingsapp die u helpt uw ​​spaargeld te laten groeien door uw geld te steken in beleggingen die zijn ontworpen om in de loop van de tijd in waarde te groeien.

Als PointClub-lid heeft u toegang tot de best betaalde online enquêtemogelijkheden.

Als Je Binnen Een Maand Geld Nodig Hebt...

Als u zich als een autoriteit heeft gevestigd, betalen mensen alleen voor het voorrecht van directe toegang tot u. Ga hierheen voor meer informatie en onderteken vandaag nog ip! Je gaat het nooit meer gebruiken, dus je kunt het net zo goed verkopen! Voel je vrij om andere marktplaatsen uit te proberen, zoals CraigsList, Facebook, enz. Algo trading 101 voor dummies zoals ik, - Afkorting voor winst per aandeel. Ik heb €50 gemaakt om muziek te beoordelen! En als u de aankoop doet met een creditcard met contante beloningen, kunt u de beloningen verdubbelen! Sommige partnerprogramma's betalen per lead.

Hier is een andere manier om gemakkelijk ongewenste dingen te verkopen. Zolang u aan de vereisten voldoet, het activeringsproces voltooit en toestemming hebt om te rijden, kunt u uw eigen schema maken en tot 5 keer per dag worden betaald wanneer u zich registreert voor Instant Pay met een betaalpas. Mechanische Turk van Amazon is een bron voor het uitvoeren van taken op het gebied van menselijke intelligentie, of zoals de site gewoonlijk naar hen verwijst, HIT's. Gemiddeld inkomen van een daghandelaar, wilt u de beste methoden voor FX-handel leren? We vinden het niet erg om advertenties te maken als wij degenen zijn die ervan profiteren, toch? Een populaire is Swagbucks. Een andere gedachte is om computeronderdelen te verkopen.

Mensen die tegenwoordig moeite hebben met het verkopen van hun huizen en een tweede paar ogen kunnen gebruiken om hun huis op te zetten voor de snelle verkoop. Ben je een natuurlijk georganiseerde of zelfs OCS-persoon? Ik heb veel extra inkomsten getest, dat doe ik nog steeds. Ga dan naar onze actieve competitiespagina om deel te nemen aan andere gratis competities die we hebben gevonden. Als u een expert bent in een bepaalde arena, verkoop dan uw services. Merken hebben miljoenen dollars aan inkomsten gegenereerd door videostrategieën te implementeren. Trim verdient geld door een derde van het geld te behouden dat ze u besparen. Winkelen kan zo lastig zijn.

 • Zorg ervoor dat je een link maakt naar je e-mail-bestemmingspagina in je YouTube-video-beschrijving en de link onderaan je video weergeeft.
 • Je kunt borden maken en ze ophangen rond bibliotheken en kerken, of misschien de moderne aanpak volgen en je aanmelden bij Rover.
 • Heb je online dingen gekocht en zijn de prijzen plotseling gedaald?
 • U installeert gewoon een eenvoudige add-on in uw browser en wanneer u een zoekopdracht uitvoert, kunnen er naast uw normale zoekopdracht enkele gesponsorde resultaten zijn.

Huur Je Spullen

Maak vandaag een vermelding om geld te verdienen voor het delen van uw ruimte. Maak geen foto's van producten op tafels. Als je hier bent geraakt, moet je veel ideeën hebben over hoe je snel €100 kunt verdienen. Het hangt ook af van je model, doe je 1-op-1 coaching of groepscoaching? Earny maakt verbinding met uw creditcards om automatisch te zoeken naar prijsdalingen en daaropvolgende terugbetalingen. Of u nu een ervaren marketeer, bedrijfsstrateeg of productie-liefhebber bent, er is waarschijnlijk een lokale bedrijfseigenaar die bereid is u te betalen om hen te helpen een probleem met hun bedrijf op te lossen. Zelfs als je geen speciaal talent of vaardigheid hebt, zijn er veel nevenactiviteiten waarmee je €100 per dag (of meer) kunt verdienen.

Nicola schreef een gastpost voor mij over hoe ze geld verdient om Engelse les te geven aan kinderen in China terwijl ze de wereld rondreist - het is een goed boek. Dit bedrijf, met hoofdkantoor in Beijing, combineert Engelse leraren met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar in China om de kinderen via een videoconferentie een internationale leerervaring te bieden. Op dit punt zou u alle stukken op hun plaats moeten hebben. Zoek lokaal met behulp van Facebook Marketplace, Craigslist, garageverkoop, gebruikte boekhandels en meer om te controleren op gebruikte boeken die u kunt draaien en verkopen op Amazon voor een winst.

Ik Heb Nu Geld Nodig!

Meld je aan en ga ermee akkoord om het maandelijkse bedrag te betalen voor de duur van de uitdaging. Veel mensen maken een Twitter-account aan en wachten tot de wereld naar hen toekomt. Je hebt ook sterke marketingtools nodig om je website te laten groeien, zoals de All-in-One Marketing-plug-in van HubSpot. Doe het dan voor een commissie door uw diensten aan te bieden als alternatief voor reisbureaus. Word uw eigen bank 'Peer-to-peer' leningen is de toekomst van bankieren. Als je eenmaal de basis hebt uitgezocht, kun je jezelf neerploffen op elke plek waar kinderen zijn:

In mei 2019 lanceerde Amazon zijn Alexa Developer Rewards-programma om codeerders te betalen voor het ontwikkelen van in-demand vaardigheden voor Alexa. Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van geld door basistaken uit te voeren en lokaal boodschappen te doen, bekijk dan Task Rabbit. Misschien bent u vergeten op te halen uw laatste salaris, of u hebt verplaatst voordat een teruggave regering werd gemaild naar je. Met sites als SoundBetter kunt u uw services als songwriter, producer of sessiemuzikant per maand verkopen aan duizenden klanten. Als u zich specialiseert en een opleiding volgt in juridische of medische transcriptie, kunt u nog meer verdienen. Wealthfront biedt ook gratis financiële planning, investeringsbeheer en kortlopend cashbeheer, alle services die volledig geautomatiseerd zijn. Ben je thuis moeder met een Engelse graad of een man die van nature fouten in geschreven tekst kan vinden?

Eerlijk gezegd, op basis van mijn eigen ervaringen en interviews die ik heb gedaan met mensen die ze hebben gebruikt, heb ik het gevoel dat welke problemen je ook hebt, je ze waarschijnlijk beter kunt laten gebeuren en dit pad kunt vermijden. Als u om overuren vraagt, kunt u uw inkomsten overal verhogen van 50% tot 200%. De gouden cursuscombinatie is wanneer u een veelgevraagde niche kunt vinden die aansluit bij uw vaardigheden en unieke ervaringen. Uw gebruikte kleding online verkopen is een snelle manier om geld te verdienen. Eenvoudig en effectief. Geld kan worden verdiend en uitgegeven, gespaard en gestort, geïnvesteerd en verspild.

Hoe Je Vanaf Nu Geld Kunt Verdienen.

Maar nu zijn ze verder gegaan en willen ze graag dat mensen zoals jij hen helpen de toekomst van de online wereld te bestuderen. Overweeg andere manieren om online of elders geld te verdienen. Dakbedrijven en andere aannemers zijn bijvoorbeeld altijd op zoek naar nieuwe lokale klanten. Wat met zo veel kleine bedrijven elk jaar vormen, boekhouding is een zeer in-demand vaardigheden die niet veel training nodig heeft om te leren. Als je erover nadenkt, is geld besparen een manier om geld te verdienen.

Kan Ik Echt Gratis Geld Krijgen?

Aan de slag gaan is snel en eenvoudig en u kunt dezelfde dag nog solliciteren. Vandaag bezit ze vijf eigendommen en helpt ze er 15 meer te beheren. 16 beste manieren om geld te verdienen vanuit huis (legitiem). Als je meer wilt weten over het worden van een virtuele assistent en alle taken die je kunt doen en aanbieden aan potentiële klanten, raad ik je ten zeerste aan om het verhaal van Gina te lezen.

Door simpelweg optredens elders door te verkopen. Brainstorm die uit. Je bekijkt video's op je telefoon of laptop. Pak vijf willekeurige objecten in je huis op. U kunt uw foto's verkopen aan stockfotobureaus. Heb je er ooit aan gedacht om koerier van een postbode te worden? U ontvangt meestal producten waarvoor u in aanmerking komt binnen een paar dagen en een geldelijke vergoeding zodra uw beoordeling/aandelen/verplichting is voltooid. U plaatst eenvoudig een link of een banner op uw pagina en dan krijgt u een percentage als iemand doorklikt en het product/de dienst koopt.

Plaats een gratis advertentie op Craigslist of een lokale Facebook Yard Sale-groep en geef aan dat u de items wilt leveren voor een snelle transactie. Gebruik je connecties om een ​​fatsoenlijke baan te vinden. Direct koop verkoopsignaal, vaak zijn systemen (on) winstgevend voor periodes gebaseerd op de "stemming" van de markt, die een aantal grafiekpatronen kan volgen:. U kunt een vertaler zijn, muziek spelen, financiële overzichten analyseren of een levenscoach zijn. Het is duidelijk dat hoe populairder het item (i. )

App-ontwikkelaars nemen ook de aanbevelingen van app-testers op om hun apps te verbeteren.

3 Snelle Manieren Om Geld Te Verdienen Op Uw Werk

Welnu, Referral Cars zal je betalen om een ​​klein embleem op je achterruit te zetten. Eerst moet je de app downloaden, met de app rijden, gekoppeld worden aan campagnes en vervolgens je auto meenemen om ingepakt te worden en geld te verdienen aan het rijden op plaatsen die je normaal gesproken bezoekt. Iedereen die etrade pro als handelsplatform gebruikt?, hoe slim ze ook zijn, de kansen zijn altijd tegen u gestapeld. Wil je een extra €300 verdienen? Je kunt dit allemaal doen zonder je bank te verlaten of een cent uit te geven. Het zal het gemakkelijkste geld zijn dat je ooit verdient! Hij zegt dat hij gemiddeld ongeveer 685 verkochte boeken per maand tot stand te brengen in een gemiddelde van €1.857 aan inkomsten.

Meld u aan voor Uber, Uber Eats en Lyft, zodat u tarieven kunt vergelijken en uzelf bezig kunt houden.

Markeer uw koers: Kies uw niche en controleer op vraag: Shipt- en Instacart-klanten moeten een betrouwbaar voertuig en een smartphone hebben om te kunnen werken. Online enquêtesites zijn een uitstekende manier geworden voor mensen om geld te verdienen door in hun vrije tijd iets behoorlijk hersenloos te doen. En u probeert waarschijnlijk elke dag uw 10.000 stappen per dag te bereiken! Als u geïnteresseerd bent, raad ik u aan om u aan te melden voor meer informatie van Fundrise door hier te klikken. → Ontvang €5 korting op uw eerste aankoop bij Raise. Niet slecht voor het surfen op internet!

Bekijk websites, apps en software

Gebruik vervolgens de app om uw bonnen te scannen om uw aankopen te verifiëren. U moet iets maken dat niet gemakkelijk toegankelijk is via internet. In deze app-gebaseerde winkel kun je alles verkopen, van speelgoed tot kleding. Als je een auto hebt, kun je als bestuurder geld gaan verdienen! Je kunt zelfs je eigen bedrijf bouwen met behulp van een virtuele assistent of rijkdom laten groeien door investeringen. Amazon - Heb je gehoord van FBA?

Pas Uw Belastinginhouding Aan

Als je wordt geaccepteerd in hun programma, stuur je je ongewenste e-mail naar hen en zij zullen je ervoor betalen! Voor deze tutorial heb ik ervoor gekozen om anderen te leren hoe Photoshop te gebruiken als een voorbeeld van hoe ik persoonlijk zo snel mogelijk €1000 zou verdienen. Weet alleen dat het niet mooi zal zijn. Eerst ga je naar de Decluttr-site en voer je de streepjescodes in van dingen die je wilt verkopen. Bekijk hieronder enkele betaalde enquête-websites.

Toch is verzilveren elke week niet onrealistisch bij consistent gebruik. De sociale aspecten van HealthyWage kunnen u helpen slagen met uw doelstellingen voor gewichtsverlies en u kunt duizenden dollars verdienen, afhankelijk van hoe goed u het doet. De truc is natuurlijk om te weten wat voor soort foto's je moet maken om de meeste winst te maken en waar je ze kunt verkopen. Je kunt Airbnb gebruiken om snel geld te krijgen, omdat de bezoekers onmiddellijk vertrekken en je wordt betaald. We hebben ook artikelen over hoe je geld kunt verdienen door je spullen te verkopen, en een lijst met de best verkopende apps waarmee je je spullen eenvoudig kunt verkopen. Geen productie. Je kunt ook zoeken naar een paper die maar één keer per week uitkomt als je minder wilt werken.

Eenvoudig, Gratis Geld

Oppas, oppas worden of dagopvangprofessional worden. Of een bedrijf is op sociale media, of het zal falen. U kunt ook geld verdienen door uw 401K gratis te optimaliseren.

Kom in onroerend goed, MAAR zonder iets te verkopen of kopen

Je krijgt ook een kleine commissie voor eventuele suggesties, zelfs als ze niet zijn uitgekozen. Het is een zeer pijnloze manier om uw rijkdom in de loop van de tijd te besparen EN op te bouwen. Betere kwaliteit levert u meer punten op en meer punten levert u meer geld op. Verdien een gratis €5 met Inbox Dollars. Er zijn legitieme manieren om online geld te verdienen. Hoe bitcoin te verhandelen, in plaats daarvan zijn er wereldwijd honderden uitwisselingen die 24/7 actief zijn. Klik hier voor meer informatie over het starten van een werk vanuit een thuisborduurbedrijf. Het is echt niet zo moeilijk als je leert hoe je het moet doen.

Lees mijn recensie van Transcribe Me of meld je hier aan. Paribus vergoedt ons wanneer u zich aanmeldt voor Paribus via de links die we hebben verstrekt. Kies uw schema, als u enkele dwingende routinetaken hebt. Bij optredens kunt u online geld verdienen terwijl u uw fulltime baan behoudt.

Mijn favoriete en vertrouwde platform voor het beoordelen van websites is UserTesting. Het bedrijf stuurt u de materialen en stapsgewijze instructies en dan gaat u aan de slag met het assembleren van het product! Soms is het nodig dat u het bedrijf belt of een formulier invult om dat tegoed te ontvangen naast Paribus. U kunt goed geld verdienen als u wekelijks onderhoud van de tuin belooft. → Meld je aan voor Stash via deze link en ontvang een bonus van €5. 01 minimale eerste aanbetaling. Controleer dezelfde sites hierboven vermeld.

Ontvang €5 bonus van Drop
Over het algemeen kan geld verdienen op internet in de volgende categorieën worden onderverdeeld:

Doneer Plasma

Op dit moment zijn er slechts 2 titels uit de kluis die ik zou aanbevelen om uit elkaar te halen. Elke kans die belooft dat u snel geld zult verdienen, gaat de andere kant op. En hoewel het tijd zal kosten om een ​​voldoende groot publiek op te bouwen om adverteerders en andere manieren aan te trekken om extra inkomsten te genereren met uw podcast, is de kans daar. Hoewel sommigen misschien denken dat het starten van een blog een zware inspanning is, wordt het veel gemakkelijker als je de precieze stappen begrijpt die je moet nemen. Dit werkt omdat bedrijven gegevens nodig hebben om betere producten te maken. 7 realistische manieren om online geld te verdienen. Bij boeken voert u gewoon de streepjescode of het ISBN-nummer in en deze geven u een waarde. Als ze een manier zouden vinden om geld te verdienen met een website of een andere online onderneming, zouden ze hun baan kunnen opzeggen om zich te concentreren op ondernemerschap, meer tijd met hun gezin doorbrengen en uiteindelijk de controle over hun tijd en hun leven terugnemen.

Vergelijk Breedbandaanbiedingen

Geen gids over hoe u snel geld kunt verdienen zou compleet zijn zonder de snelste optie van allemaal te noemen: Pat publiceert zelfs zijn inkomstenrapporten online, waaruit blijkt dat hij alleen al in de afgelopen 12 maanden meer dan €2 miljoen verdiende. Dat is natuurlijk waar training binnenkomt. 95/maand (50% korting).

Er zijn nu veel manieren om je video-zelfstudie op te nemen. Af en toe word je zelfs uitgenodigd om op een evenement te spreken en op een paneel te zitten. Als je een relatief snelle speler bent, is dit een geweldige manier om wat geld te verdienen in je vrije tijd. Ebates heeft zijn klanten geholpen meer dan €1 miljard terug te verdienen in hun favoriete winkels. De mogelijkheden zijn eindeloos. De beste forex handelsplatforms voor 2019, kunt u tariefmeldingen ontvangen via e-mail, sms of Twitter? Verdien extra inkomsten door de hond van je buurman uit te laten of Mr. te maaien Dus misschien heb je de bovenstaande lijst doorlopen en geconcludeerd dat het helemaal niets voor jou is om een ​​nieuw bedrijf te beginnen. De kans is groot dat je dat bent.

Verdien €25 als je 5 vrienden over Ibotta vertelt
Ik zag een bericht in de ‘werk gezocht’ -thread met de kop "Moet €300 snel verdienen - zal alles overwegen".

Kijk Of Winkels U Geld Schuldig Zijn En Een Extra €500 Terugnemen!

Nadat je een vaardigheid hebt gekozen om op de markt te brengen en je een e-mailmarketing bestemmingspagina-instelling hebt, is het tijd om een ​​video-tutorial op te nemen. Jaren geleden herinner ik me dat ik [e-mail beveiligd] installeerde om de ongebruikte tijd van mijn computer te doneren voor het vinden van buitenaardse intelligentie (SETI staat voor SEarch for Extraterrestrial Intelligence). Klik hier om snel geld te verdienen met Fiverr. Indien geaccepteerd, ontvangt u een commissie van 15% voor elk gedownload bestand en als u akkoord gaat exclusief te zijn. Je kunt tickets die je wint inwisselen voor sweepstakes-inzendingen, tijdschriftabonnementen, cadeaubonnen en meer. Veel banken geven u een geldbonus alleen voor het openen van een rekening bij hen. SurveySavvy is een ander onderzoeksbureau dat u €5 per maand betaalt, alleen voor het installeren van de app op uw apparaten.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

Vergelijk Reisgeld

Ik heb een volledige handleiding geschreven voor het starten van uw eigen freelance bedrijf, maar hier is een korte lijst om u op weg te helpen: Heel vaak zijn de meest verwaarloosde foto's van alledaagse voorwerpen voldoende, zoals een eenvoudige pen en papier. Populaire aanbiedingen variëren van ongeveer 1% bij Trader Joe's tot 10% op postbezorgdiensten.

Ga naar onze pagina over het verdienen van geld van oude telefoons voor de beste bedrijven om te gebruiken en hoe u ervoor kunt zorgen dat u al het contante geld online bij u krijgt. Owen leidt je door hoe je je eerste €13 winst kunt maken (met een echt voorbeeld) in dit juweeltje van een gids voor gematchte weddenschappen. Als u een blog of website heeft, kunt u zich aanmelden voor een gratis Google AdSense-account. Ooit gehoord van MyPoints? Als je Engels als moedertaal hebt en een universitair diploma hebt, kun je €14- €25 per uur verdienen door Engelse les te geven aan kinderen in China met VIPkid. Paribus is een gratis app die u waarschuwt als winkels u een restitutie verschuldigd zijn. Als je een fitnessfanaat bent en de juiste combinatie van charisma en zakelijk inzicht hebt, kan het werken als parttime online personal trainer zowel fysiek als financieel lonend zijn.

Je moet ook je financieringsdoelen instellen op Kickstarter. Cracked betaalt schrijvers voor artikelen en bijna iedereen kan lid worden van het platform. De meeste mensen zetten hun online cursus op via een platform zoals Teachable. Volgens Johnson is de sleutel tot het maken van freelance schrijver het vinden van een niche, netwerken met mensen die je misschien inhuren, en het leveren van inhoud van hoge kwaliteit 100 procent van de tijd.

#20 Oppas