4 Manieren Om Geld Te Verdienen Met Uw Muziekwebsite

Begrip
De beste manier om geld te verdienen met streamingdiensten is eenvoudigweg om je fans bewust te maken van de aanwezigheid ervan.

In het geval van deze verkopen ontvangen artiesten een percentage van de verkopen zoals beschreven in hun contracten. De website is een geweldig idee als je op de langere termijn uiteindelijk een mogul wilt worden, maar als je gewoon je muziek online wilt verkopen, kunnen digitale winkels een goede richting zijn. Binaire handel in opties, veel nieuwe en onbetrouwbare bronnen zijn vandaag online te vinden. Maar wat als je van muziek houdt - en je kunt het niet noodzakelijkerwijs maken?

Deze netwerken gebruiken hun invloed om te verkopen op enkele van de meer populaire sites voor digitale muziek, waardoor een aantal obstakels tussen jou en de mensen aan wie je wilt verkopen, worden weggenomen. Maar de meeste grote landen hebben diensten die zorgen voor royalty's voor artiesten. Zakelijke optredens lijken de geheime saus te zijn om de kost te verdienen als uitvoerend muzikant, zolang je bereid bent af te komen van het fantasieidee dat elke show die je speelt een uitverkocht theater zal zijn. Charlie's familie doet het zeker: Je kunt een uitstekend artikel over bibliotheekmuziek van Dan Graham lezen op SoundOnSound. In 2019 werd het populaire Zweedse audiostreamingplatform Spotify gelanceerd om dalende muziekopbrengsten en vertraagde albumverkopen te bestrijden, vanwege de toenemende muziekpiraterij via internet, die jaarlijks meer dan 71.000 banen in de Amerikaanse muziekindustrie kost, €2. Hij is nu van mening dat zijn aanwezigheid op het web de mogelijkheid biedt om de traditionele route van recordversies te negeren "[10]. "Als het gaat om muziekproductie, zijn er producenten die hun eigen synth riffs kunnen bedenken, hun drumgeluiden en effecten kunnen aanpassen.

 • Als u nog geen merchandise op uw site heeft, is dit het moment om uw merchandise te maken.
 • Voor sommigen van ons lijkt het werken met sjablonen niet creatief, maar als u ze gereed hebt, zal uw tijdsbesparing verbeteren.
 • In het digitale tijdperk van vandaag kun je zoveel meer innovatieve manieren gebruiken om je muziek naar buiten te brengen, zodat je geld kunt verdienen aan loyale fans en luisteraars wereldwijd.

Veel mensen hebben op deze manier succes gevonden. Ik heb veel uren besteed aan het proberen mijn eerste beat te verkopen en het leek alsof er niets werkte. Toen ik voor het eerst mijn muzieklicentie probeerde te krijgen, heb ik net veel muziek naar veel muziekbibliotheken verzonden, zonder echt op iets te letten, behalve om ervoor te zorgen dat ik niet mijn hele catalogus (ongeveer 10 nummers op dat moment) vastbond een exclusieve deal. De meeste van de best beoordeelde Fiverr-componisten lijken ongeveer €40 in rekening te brengen. Het idee van het verpakken van kennis, informatie en expertise in een verkoopbaar product bestaat al eeuwen.

Online e-concerten
Hieronder ziet u hoe u uw muziek snel op iTunes kunt krijgen, zodat u uw nummers kunt verkopen.

Bekijk Dit Nu Eens.

Zie je YouTube-kanaal als een levend, ademend visitekaartje. Het enige wat u hoeft te doen is de introductievideo bekijken, de korte aanvraag invullen en beginnen met transcriberen. Deze site, die ook beschikbaar is als app voor je iPhone of Android-apparaat, betaalt je om via nieuwe enquêtes e-mails te betalen voor nieuwe nummers.

Slack is gratis te gebruiken. Op de About-pagina van dit platform wordt het beschreven als: Dat is echter niet de enige manier om geld te verdienen. Sellfy is een e-commerceplatform dat bekend staat om zijn eenvoudige interface en ingebouwde marketingtools (we zullen het er later over hebben!) CreativeAndProductive. En het beste is dat je de rechten op je muziek kunt blijven behouden. De muziekindustrie is de nieuwste die is gedwongen om moeilijke vragen over de huidige structuur aan te pakken.

 • U wilt misschien een website maken, maar de belangrijkste is om geld op internet te verdienen door uw muziek online te verkopen of te adverteren.
 • Niemand heeft mijn website echt bezocht en ik had geen idee hoe ik verkeer kon genereren.
 • Een jaar later verdiende ik maar liefst €16.432.
 • Het minimale uitbetalingsbedrag is €25.
 • Ik vind deze methode erg leuk omdat je als muzikant geld verdient en nieuwe vaardigheden leert, zoals SEO, e-mailmarketing en nog veel meer.

Veel Geld, Minder Problemen

Cd's en vinyl kunnen een belangrijke bron van inkomsten zijn, afhankelijk van uw distributie. En dat zal de basis vormen voor uw marketinginspanningen. Als je je muziek effectief beheert op deze 8 muziekmarkten, merk je misschien dat je meer geld verdient dan ooit, en dat alles zonder een enkel nummer te verkopen. U kunt ook uw webbrowser of andere softwaretoepassingen weergeven. Ze zijn gevestigd in de Verenigde Staten en hebben een vergelijkbare demografie als Encore. Het hele punt is om geld te verdienen. Houd waar mogelijk de controle over de kaartverkoop via uw site en elimineer de commissie van de ticketbureaus.

Wat als ik 10 beats per maand kon verkopen? Zoals u kunt zien, vormen producten de perfecte online onderneming. Het verslaat iTunes, Spotify en Tidal voor totale streams geen probleem. Er moet geen schaamte in je spel zijn. Hoe het type producent te worden dat 5-cijfers per maand maakt door online beats te verkopen. Joyce deelt nog meer diepgaande instructies over het licentiëren van muziek (en haar stapsgewijze proces) via MadLassMusic.

 • Maar als je net zo graag muziek maakt als ik.
 • Ik koop dit nummer niet helemaal, omdat je in feite een freelancer bent.
 • Muziekstreamingplatforms betalen notoir geen ton geld.

Footer Bottom 2 Widget

In de nieuwe muziekindustrie komen muzikanten met talent weer in de schijnwerpers te staan ​​terwijl artiesten "de virtuele straten in gaan". YouTube is door de jaren heen een platform geweest voor zoveel opkomende artiesten. 11 manieren om online geld te verdienen in india 2019 (zonder zwendel, geen investering). Crowdfunding genereert in feite een klein bedrag van een groot aantal mensen. Naast het fysiek verkopen van de muziek, wat kun je doen om een ​​loon voor jezelf te genereren, terwijl je nog steeds muziek maakt waar je van houdt? Spotify netwerkt gebruikers ook met elkaar, zodat ze opgeslagen nummers rechtstreeks met elkaar kunnen delen.

Deezer

De favoriete opties hiervoor zijn Audio Jungle, Premium Beat, TuneFruit en ccMixter. Door een nummer met een licentie in slechts EEN advertentie te krijgen, kunt u €3.000 + binnenhalen. Beschikbaar in 58 landen en met 22 miljoen downloads per jaar, vestigt Google Play zich als een belangrijke winkel voor de mobiele downloadmarkt. Sommige artiesten zijn meer bekend om hun covers dan om hun originele nummers. Online beleggen versus persoonlijke makelaar, zorg ervoor dat deze beveiligingsfuncties zijn ingeschakeld. Maar het kan eigenlijk het tegenovergestelde effect hebben.

Schrijf het!
Laten we een paar voorbeelden nemen:

Je denkt dat als je digitale producten naar klanten stuurt... wat hen ervan weerhoudt om kopieën naar hun vrienden te sturen of het zelf te verkopen? Er zijn een aantal fantastische spelers in deze ruimte om mee samen te werken. Moet uploaden en nieuwe nummers instellen. Ik had een groot schrijversblok als het ging om het schrijven van teksten. Dus wat is Patreon, vraagt ​​u? We hebben een gigantische daling van de fysieke verkoop van CD's gezien tot het punt waarop vinyl een omzet van 25 jaar heeft bereikt.

Een service verkopen

Laten we de prijsbepalingstool van Songtradr eens bekijken. Kuester, 2019. Het is duurder dan ik dacht. Met een groot aantal websites, sociale media en verkooppunten waaruit u kunt kiezen, is het online verkopen van muziek net zo eenvoudig als het verkopen van een item op eBay. En ik kom er gemakkelijk mee weg.

Aan de andere kant hebben kunstenaars getuigd voor U. Simon's gids om geld te verdienen als een professionele gokker, ze zijn onderverdeeld in:. YouTube is een ander platform dat zijn succes blijft bewijzen. De meeste soundtracks voor films en video's zijn in licentie gegeven aan de producenten! Maar dat is niet meer waar - niet bij lange na.

De waarheid is dat ik altijd dacht dat ik te laat was op het feest. Dit heb ik vorig jaar gedaan om 52 nummers te licentiëren: De apps van wat ik denk dat 'must-haves' zijn, zijn gemarkeerd met een ster *. Als je onlangs nieuwe instrumenten hebt gekocht, overweeg dan je oude te verkopen om winst te maken en je carrière te bevorderen. Maar als je een goed zakelijk gevoel hebt, is het verdienen van geld als muzikant niet zo moeilijk. In de meeste e-mailprogramma's kunt u deze interesses automatisch markeren door uw lijst in "groepen" te segmenteren.

Gratis Ebook:

Er is een langer artikel in Billboard on Choon dat je hier kunt lezen. Dus digitale downloads van je liedjes, cd's die je omhoog drukt, en vinyl als je die maakt. Voer de vereiste tests uit op basis van je vaardigheden om je kansen om aangenomen te worden te vergroten. Of het nu grafisch ontwerp, videobewerking, fotografie of artikel schrijven is, met behulp van uw andere creatieve talenten wordt u niet alleen een goed afgeronde artiest, maar ook een slimme en strategische creatieve ondernemer. Contentmakers willen geluiden aan hun video's toevoegen om de ervaring van hun publiek te verbeteren.

Als je tracks niet goed ingedeeld zijn en je geluid niet goed gemixt en goed gemasterd is, zullen geen echte muziekproducenten op je letten. Met dit platform kan je muziek worden gestreamd en gedownload. Er is veel vraag naar instrumentale muziek en NUL voor liedjes met middelmatige zang.

Uw release wordt vervolgens door TuneCore verzonden naar de geselecteerde winkels en streamingdiensten wereldwijd. Zelfs als je gewoon wacht om het groot te maken, kun je je vaardigheden ontwikkelen en zo vroeg groeien dat morgen je fanclub wordt. Hoe bitcoin te verhandelen, houd er rekening mee dat de bovengenoemde margevereisten de CME's zijn; een FCM kan hogere margevereisten hebben, afhankelijk van de markt en de handelaar. 1Password is een zeer nuttig hulpmiddel wanneer u een dozijn sites hebt waarop u zich elke dag aanmeldt. Dit bericht is voor mensen die muzikanten zijn, of producenten, die graag muziek maken en willen weten hoe ze er geld aan kunnen verdienen. Maar het was niet genoeg voor mij. 6 manieren om online geld te verdienen met amazon. Een van de beste sites om te beginnen met Syncs is Versus Media.

Gelieerde Producten Verkopen Aan Fans

Denk aan de lange termijn. Begin dan online rond te kijken om te zien of jij de enige bent die houdt van... online poker, bijvoorbeeld. Het lijkt misschien niet intuïtief om bloeiende markten op te zoeken en vervolgens mee te doen. Maar de verkoop ging niet omhoog. De sleutel ligt in 'de auteursrechteigenaren [die] monopolies hebben op hun werken en het verdienen om ervan te profiteren. Het proces is als volgt: Communicatie, reizen, muziek, overheid... winkelen.

Hier is een handige grafiek, samengesteld door het onderzoeksteam van Citigroup in een recent rapport over muziekfinanciën, die laat zien hoe beide soorten auteursrechten geld genereren en ontvangen: Een ander ding is het gebruik van muziek en geluid in video en games. CD Baby behoudt slechts 9% van uw downloadverkopen, terwijl u 91% behoudt. Zoals je kunt zien, is de strategie speciaal ontworpen voor indiemuzikanten om te werken in de moderne muziekomgeving van vandaag - niet in de industrie van 10 jaar geleden. Als u van plan bent om de royaltyvrije route te volgen, wordt het afgeraden om lid te worden van een incassobureau zoals Audiam, omdat dit in strijd is met uw bedrijfsmodel. Je fans willen jou en je muzikale carrière ondersteunen, dus crowdfunding is een fantastische manier om geld in te zamelen, terwijl je contact maakt met en teruggeeft aan je fans.

Maar dat is hoe directe respons werkt.

Volg Uw Omzet En Inkomsten

Geef het een kans met een gratis profiel! Over liefde voor muziek gesproken, als je wilt weten hoeveel geld sommige van de beroemde beroemdheden verdienen door te doen waar ze van houden, bekijk dan de volgende artikelen hier op Kingged: Internetlabels beloven anders te zijn dan hun traditionele tegenhangers. Om dit te illustreren, laten we een voorbeeld van een schema voor het vrijgeven van albums bekijken: Elke "synchronisatie" heeft twee kosten; Een master fee (opname) en een publishing fee (samenstelling). De eerste stap om te worden uitgelicht, is om een ​​goede distributeur voor je muziek te vinden voordat deze op een van deze platforms kan komen - er zijn een hoop opties, bijvoorbeeld sommige nemen een percentage van de bovenkant van je verkoop, terwijl anderen een jaarlijkse vergoeding vragen.

Als je een getalenteerd songwriter bent, verkoop je talent dan online en verdien geld. En het is de gemakkelijkste, meest kosteneffectieve en vaak meest winstgevende manier om een ​​online bedrijf te runnen. Nu is het tijd om te onderzoeken hoe u technologie in uw voordeel kunt gebruiken en verbinding kunt maken met een reeks mogelijkheden om geld te verdienen. Je kanaal kan groeien en verbeteren naarmate je een volger wordt, profiteer van het genereren van inkomsten met video en dit volgende item.

Alles bij elkaar zetten

Wanneer je ervoor kiest om je muziek digitaal te verkopen via TuneCore, belanden je releases op platforms die - hoewel je er misschien nog nooit van hebt gehoord - extreem populair zijn in verschillende landen. Dit is hoe ik alles heb opgelost: Synchronisatielicenties kunnen lucratief zijn en omdat de meeste filmmakers over het algemeen muziek kiezen op basis van hun eigen grillen in plaats van wat bovenaan de hitlijsten staat, dienen ze ook als een fatsoenlijk ontdekkingsplatform voor handelingen onder de radar. In 2019 is dat debat nog steeds aan de gang, en het is nog meer verhit. Download bitcoin miner robot geen advertenties (10x sneller) voor pc windows en mac apk 1.4.1. Social media leiden niet altijd direct tot inkomsten (hoewel het kan), maar wat het doet is uw naam en merk bekend maken en als dat resulteert in meer fans, kan dit leiden tot meer recordverkopen.

Dat vind je ook leuk.
Het debat over open source-code voor computersoftware heeft de internetmuziekstrijd op gang gebracht.

Streaming

Plan uw merkstrategie en ben uniek genoeg om u te onderscheiden van de rest. In vergelijking met posts op sociale media zijn e-mails veel effectiever. Uiteindelijk is merchandise iets dat erg winstgevend kan zijn, dus koop het niet goedkoop, huur misschien een grafisch ontwerper in om aan boord te springen of duurdere t-shirts te kopen dan je in het verleden hebt gedaan.

Nee, het belangrijkste hulpmiddel om de verkoop te stimuleren, is uw e-maillijst! Ik had een speler op mijn website die de helft van de tijd niet werkte. Hoe kunnen muzikanten geld verdienen?

Je concentreert je gewoon op het maken van muziek en dit platform zorgt voor de rest! Schrijf muziek voor anderen. Speciale dank aan alle artiesten en muziekfans die hebben bijgedragen aan dit artikel. De sleutel tot succes voor deze stations hangt af van het feit dat adverteerders waar voor hun geld krijgen.

archief
Herinner je je 'Charlie beet mijn vinger'?

Advertising

(Kerstmis), kunt u alles met korting downloaden van albums tot merchandising tot ondertekende afdrukken. Het tonen van interesse in muziek van artiesten die je waardeert, gaat een lange weg. En als u toegewijd bent om van uw liefde voor muziek een winstgevend bedrijf te maken. 40 legitieme en echte manieren om geld te verdienen vanuit huis zonder enige investering (#9 is ongelooflijk!). Er wordt niet meer geëxperimenteerd met populaire muziek. Het is belangrijk dat je talent wordt gedefinieerd. Een enorme lijst met thuiswerkopdrachten voor betrouwbaar inkomen, sayABC neemt leerkrachten in dienst om kleine groepen kinderen (leeftijd 5 - 12) Engels als tweede taal te onderwijzen. In de VS wordt je 3 cent per CAPTCHA-vulling beloond; in Canada en het VK is de betaling 1 cent.

Leer Het!

Maar, zoals Bellas opmerkte, "artiesten hebben altijd het grootste deel van hun geld verdiend met live optredens en touren. "Zodra je album is uitgebracht, moet je ook elk nummer uploaden naar je officiële YouTube-kanaal en inkomsten genereren met de video's. De #1 reden waarom veel mensen de hoop op hun muziekcarrière verliezen, is dat ze de hoeveelheid werk onderschatten. Ja, slechts een klein percentage mensen zal daadwerkelijk reageren. Wanneer u online beats verkoopt, biedt u verschillende licenties met verschillende prijzen. Dit staat bekend als een deur split deal. Lessen worden via video gegeven en u ontvangt extra bronnen zoals het delen van bestanden om de lesroosters in de loop van de tijd te onderhouden.

Unieke beloningen
Het publiek heeft bijna totale deelname aan het succes van een muzikant.

De meeste muziekproducenten zijn creatieve individuen die naast het maken van muziek veel talenten hebben. 00 voor een album. Deze strategie voor het genereren van inkomsten van YouTube is het overwegen waard. Maar je tijd om actie te ondernemen is altijd NU. Domeinnaam en hostingbedrijf - de eerste twee maatregelen om uw website echt operationeel te krijgen, zijn het kiezen van een domeinnaam en vervolgens registreren bij een hostingbedrijf. 20 echte manieren om geld te verdienen vanuit huis (tot €1.000 / maand). Voorbeelden van deze strategie zijn Rocket Network, mH2O.

Spotify
Een beetje creatieve ideeën kunnen u op weg helpen.