40 Eenvoudige Manieren Om Snel Geld Te Verdienen In 2019 (verdien Vandaag €100 +)

Grijp GRATIS cashback
€5 inschrijfbonus Nadelen:

Ik heb €50 gemaakt om muziek te beoordelen! Wat als we het geld niet hebben gevonden om onze financiële resoluties mogelijk te maken? Maar als je betrokken wilt raken bij politieke activiteiten en je hebt de tijd en motivatie, kan dit een manier zijn om geld te verdienen met die passie. Gebruik je connecties om een ​​fatsoenlijke baan te vinden. ZipRecruiter Freelance proeflezers verdienen gemiddeld €63,809 per jaar volgens (€5,317 per maand). Met dit beloningsprogramma kun je cadeaubonnen of contant geld verdienen door gewoon online activiteiten te doen die je waarschijnlijk al doet, waaronder:

Van het plaatsen van gezondheidsgerelateerde tweets en het loggen van voedselinname tot het invullen van enquêtes en het volgen van trainingen, vrijwel elke activiteit met een gezondheidsverbond kan worden gevolgd.

Als u serieus een voltijds inkomen en mogelijk meer uit uw online activiteiten wilt genereren, moet u zich richten op passief inkomen in plaats van op actief inkomen. Hoe word je een Ghostwriter. Dit is wat ze te zeggen hadden: Op dit moment hebben ze een bonus van €10 alleen voor het aanmelden!

Etsy maakt het gemakkelijk om uw inventaris te verkopen en bij te houden.

Of maak een YouTube-videogids.

Je hebt een microfoon nodig. Een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen is via enquêtes. En ze zijn bereid om topdollar te betalen voor dergelijke stukken!

Het publiek is al gevestigd in die gebieden, dus het is best dom om ze te vermijden. Gespecialiseerde sites zoals Rover of Care. Er zijn een aantal cashback-sites die je de commissie betalen die ze anders zouden hebben verdiend.

Behoud enige controle
U kunt eenvoudig dingen verkopen zoals mini-e-mailcursussen, trainingen en e-boeken.

Krijg Betaald Om Uw Boodschappen Te Scannen En Snel Geld Terug Te Krijgen

95 per maand (minder dan een kopje koffie!) Ze willen weten wat uw interesses en winkelgewoonten zijn, zodat ze u kunnen matchen met enquêtes die op u van toepassing zijn. U betaalt doorgaans tussen €50 en €150 per evaluatie. Ibotta is een legitieme manier om u te helpen een extra €500 te verdienen deze maand.

Hoewel je de tijd moet investeren om het product vooraf te maken, is je werk nadat het is gemaakt zeer minimaal. Vragen hebben? Ze betalen u doorgaans een bepaald bedrag telkens wanneer iemand zich aanmeldt voor een product of dienst waarvoor op uw website wordt geadverteerd. Uiteraard ontvangt een persoon met 100.000 volgers een hogere vergoeding dan iemand met 5.000 volgers. Anders dan dat, kun je er behoorlijk creatief mee worden. U kunt investeren in schoon water, geen afval, uitroeiing van ziekten, hernieuwbare energie en meer. Als je geen ervaren schrijver bent, kun je er wat tijd in steken voordat je echt wat deeg gaat zien.

  • Zonder publiek (klanten, klanten, leden) heeft u geen bedrijf.
  • Paribus is 100% gratis te gebruiken.
  • Om een ​​stap verder te gaan, richt u een website op (lees onze gids) of een actuele Facebook-pagina en nodig u al uw vrienden uit om deel te nemen en daar uw aangesloten aanbiedingen te plaatsen.
  • Glassdoor geeft aan dat het typische salaris varieert van €29.000 tot €58.000 per jaar, maar dit hangt allemaal af van de ervaring en het aantal klanten.
  • U kunt eenvoudig een webmap maken in WordPress volgens onze tutorial.
  • Een boek publiceren is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan 20 jaar geleden.

Zet Geld Op Hoogrentende Spaarrekeningen.

Fiverr werkt een beetje zoals Upwork waarbij je wordt betaald voor een korte termijn taak of taak. Nogmaals, als je de ervaring of vaardigheden hebt om succesvolle apps te maken, kan dit iets zijn waar je als fulltime freelancer aan kunt werken. Ik raad aan om fotobewerkingshulpmiddelen zoals Fotor te gebruiken, waarmee je je afbeeldingen kunt bewerken, boeiende grafische ontwerpen kunt maken en meer. Je kunt meer dan €12 verdienen door eten te leveren! Als u een basiskennis hebt van hoe WordPress werkt en wat eenvoudige PHP-kennis heeft, kunt u uw eigen WordPress-plug-in maken. Omdat u te maken hebt met leveranciers in China, kunt u er weinig aan doen als de kwaliteit van het product dat aankomt niet aan de norm voldoet.

Pak taken op op Mechanische Turk van Amazon
Het hangt allemaal af van hoeveel activiteit er in uw omgeving is en hoeveel tijd en moeite u bereid bent te doen.

De student keurt je antwoord goed en je kunt je inkomsten direct zien. Als u het niet gebruikt, verhuurt u uw favoriete apparatuur. Afgezien van zelf adverteren, is het gratis om een ​​profiel aan te maken op Care Oppas. Ik zou bedrijven kunnen helpen hun inkomstengenererende processen te automatiseren en te stroomlijnen.

Directory-site
Het hangt ook af van je model, doe je 1-op-1 coaching of groepscoaching?

Kopen, herstellen en verkopen op Craigslist

Maar er zijn veel legitieme manieren om online geld te verdienen; het zijn gewoon niet de “snel rijk worden schema's” die we de hele tijd horen. U kunt Shopify of een WordPress-thema gebruiken om snel een website voor uw bedrijf te bouwen. Dit is hoe het werkt: Zodra uw cursus klaar is, kunt u een LMS-plug-in (Learning Management System) gebruiken om de cursus aan uw publiek te leveren. U kunt uitbetalen via cheque. Meld u hier aan en begin met verdienen met PineCone Research. Kies microtaken van Amazon Mechanical Turk. Het gebruik van een WordPress-plug-in voor advertentiebeheer kan het proces echter eenvoudiger maken.

Het is relatief eenvoudig te gebruiken en bevat alle functies die u nodig hebt om uw online winkel te maken. Een andere manier om online geld te verdienen is door een online podcast te hosten. Als jij dat bent, zou je moeten overwegen een Life Coach te worden. Dit is een geweldige manier om mogelijk wat extra inkomsten op de stuurautomaat te zetten, omdat u een innovatieve tool gebruikt om een ​​terugbetaling te krijgen die u verdient. Paymi is alleen beschikbaar in Canada. Tot nu toe 2 miljoen cadeaubonnen. Volgens de National Association of Homebuilders was de gemiddelde huisgrootte in 1973 1.644 vierkante voet. en kennis van enkele specifieke onderwerpgebieden, u kunt een van die schrijvers zijn.

House-sit Voor Iemand Anders.

U kunt online winkelen, video's bekijken, enquêtes beantwoorden en op internet surfen. Zopa is een peer-to-peer platform dat uw geld zal lenen aan anderen die een lening willen aangaan. Als je in een stad woont, ben je het ermee eens dat mensen minder tijd in winkels doorbrengen. Toen ik dit artikel aan het onderzoeken was, vond ik een leuk babybedje in de sectie 'gratis'. Deze site heeft een aanmeldbonus van €10.

Verhuur je spullen

Start Een Blog

Je kunt niet alleen goed geld verdienen, maar het is ook gek om je eigen plek op tv te zien. Als u echter weinig tot geen ervaring heeft met het maken van websites of het gebruik van WordPress, of als u werkt volgens een zeer strak tijdschema, dan is Shopify misschien het perfecte e-commerceplatform voor u. Sommige sites vereisen een abonnement, maar kunnen functies bieden, variërend van cloudopslag tot galerijen met wachtwoordbeveiliging en een aangepaste website. Wees veilig en houd u aan de legitieme ideeën die u op deze lijst vindt. Nogmaals, besteed een aanzienlijk deel van uw tijd aan passief inkomen, zodat u langzaam inkomsten kunt opbouwen die op de stuurautomaat aankomen zonder extra inspanningen. Als je een betere manier kent om thuis €50/uur te verdienen, laat het ons dan weten! Als je al een Google-account hebt voor Gmail of Google Drive, kun je dat gebruiken om in te loggen op YouTube en je kanaal in te stellen.

1: YouTube
Je begint met het indienen van een kort voorbeeldartikel en je begint waarschijnlijk als een 3-sterren schrijver, maar je kunt je een weg omhoog banen door meer te schrijven en geweldige inhoud te schrijven.

Word lid van i-Say Canada of i-Say Verenigde Staten. Om eerlijk te zijn, hebben mensen geen reisbureau meer nodig om vluchten te boeken. Hoeveel vacatures zijn er voor vacatures vergelijkbaar met wat u doet? Er is een limiet aan hoeveel u kunt besparen, maar er is geen limiet aan hoeveel u kunt verdienen. Heb je iets met cijfers? Beide boeken zijn gemaakt met Apple Pages, dus je hebt geen chique technologie nodig om deze dingen te laten gebeuren.

Hoeveel u per review verdient, hangt af van de kwaliteit van uw review. Wist je dat meer dan 250 bedrijven momenteel mensen betalen om hun producten vanuit hun eigen huis te assembleren? Als het nog niet duidelijk is, zijn informatie en expertise twee van de meest consistente en lucratieve manieren om online extra geld te verdienen. Ze heeft ook bijna elke dag gratis workshops.

Word een Engelse tutor

Verkoop Uw Boeken, Dvd's En Technologie.

Klik hier om te leren hoe u uw eigen wormenkwekerij kunt starten! Velen zijn gratis te gebruiken. Upload het naar YouTube en schakel inkomsten genereren in. Geen jaarlijkse kosten. Het constant posten, liken en becommentariëren van de vele sociale mediakanalen is echter extreem tijdrovend.

Sublet Uw Huis.

Maar als je slim bent, kan dat mooie plaatje wat extra geld waard zijn. (Besteed nooit serieuze tijd aan het bouwen van iets, tenzij u weet dat er een betalend publiek voor is). Sommige schrijfopdrachten betalen per uur en andere betalen per artikel. Met sites als Appen en LionBridge kunt u geld verdienen door onderzoek te doen naar vooraf gedefinieerde zoekopdrachten en feedback te geven op resultaten op basis van hun relevantie. Sommigen zullen u contant betalen om enquêtes in te vullen, maar het toekennen van punten lijkt de meest gebruikelijke methode van compensatie te zijn. Leden bieden alles, van het schrijven van sollicitatiebrieven tot paranormale lezingen tot coaching van videogames.

Wat uw omstandigheden op dit moment ook zijn, onthoud één ding: Zoals het idee om betaald te krijgen om te schrijven? U kunt bovengemiddelde rendementen behalen omdat peer-to-peer-leningen de bankfunctie elimineren. Het starten van een blog voor het maken van geld kost slechts €2. Of u nu een voltijdbaan, een deeltijdbaan of geen baan hebt, er zijn veel manieren waarop u echt geld kunt verdienen, zowel thuis als online. Droom je van de dagen van reclame in Mad Men-stijl? Het nadeel is dat je je eigen voertuig moet gebruiken, maar dit kan een zeer royale parttime onderneming zijn, of zelfs fulltime.

Meld u aan voor Clark's nieuwsbrieven

Geen Klantrecensies

Deze GPT-site beloont leden voor verschillende online taken, zoals het voltooien van aanbiedingen, het invullen van enquêtes of het spelen van games. Ze hebben er nu een voor hun website - Flipped Lifestyle. Last but not least, een manier om geld te verdienen met uw WordPress-blog is gewoon om erom te vragen. Reageer hieronder of op onze Facebook-pagina. Het eerste wat ik doe bij het evalueren van iemand is kijken naar zijn portfolio en eerdere klanten. Uw eBoek moet direct relevant zijn voor de inhoud van uw blog, zodat u uw boek kunt verkopen aan uw bestaande doelgroep. Hoewel we 100% van Paribus houden, compenseren ze ons wel als je je aanmeldt via de aangeboden links. Bedrijven gebruiken Instagram-beïnvloeders - mensen met grote, toegewijde volgers op het platform - om hun producten te vertegenwoordigen.

Verkopen op eBay

CraigsList - Sommige dingen worden niet zo goed verzonden. Je hebt ook de mogelijkheid om extra geld te verdienen tijdens "Blitz Pricing", dat is wanneer het bijzonder druk is. U kunt bezoekers een vergoeding vragen om uw afbeeldingen te downloaden.

Als je nu begint en in de weekenden hard vecht, kun je die bonus waarschijnlijk binnen enkele weken na het rijden ontgrendelen (de bonus wordt boven op je normale inkomsten gewist). Vergeet niet om verstandige beslissingen te nemen met uw uitgaven. Ik ga door naar iemand die dat wel doet. Swagbucks is legitiem en veilig. Als dat je beschrijft, kun je misschien online geld verdienen van wat tot nu toe een hobby was.

Veel Gestelde Vragen
Als u een blog of website heeft, kunt u zich aanmelden voor een gratis Google AdSense-account.

Offline Side Hustling-ideeën

Als je cd's, dvd's, boeken, games en andere technieken hebt om kwijt te raken, kun je Declutter gebruiken, een bedrijf dat je ervoor betaalt! En als dat zo is, sturen ze een claim naar het bedrijf, zodat u nauwelijks nog iets hoeft te doen. Er zijn ook honderden aanbiedingen om aan deel te nemen die u kunnen helpen uw inkomsten te verhogen.

Vloeker

Met Gigwalk kunt u zich aanmelden voor de app en opdrachten beginnen te ontvangen. U moet ook beslissen of u gepersonaliseerde ondersteuning voor uw cursus wilt bieden. U kunt dat doen door een gesponsord berichtvoorvoegsel toe te voegen aan uw berichttitel in WordPress. Het zijn snelkoppelingen die niet eeuwig duren - en veel van de 'kansen' zoals netwerkmarketingreuzen die Herbalife en anderen bieden, komen vaak voor oplichterij of op zijn minst schadelijk voor uw persoonlijke relaties. Abonneer om te lezen, opnames zijn momenteel tijdelijk uitgeschakeld. Hier meer over: Met €1 miljoen aan verzekeringsdekking is uw eigendom in goede handen. Wanneer u investeert in peer-to-peer leensites, functioneert u effectief als een geldschieter en leent u rechtstreeks aan de leners die naar de site komen.

Speel op je telefoon met Swagbucks
Natuurlijk, het actieve inkomen zal je helpen te overleven.

Huur Uw Auto

U moet gewoon een eenvoudig hulpmiddel zoals Sellfy gebruiken om PDF-bestanden (zoals een eBook) snel aan uw lezers te verkopen. Webdesign bestaat voornamelijk uit projectgebaseerde jobs. Als je weet hoe je met een hamer moet zwaaien en een sleutel moet draaien, is een klusjesmanzaken misschien iets voor jou.

Als u al een actieve blog of website hebt, kunt u extra inkomsten verdienen - volledig passieve inkomsten - door affiliate marketing aan uw site toe te voegen. Je hoeft geen expert te zijn - je moet alleen Engels hebben dat gelijk is aan dat van een native speaker, een gevoel voor humor en een liefde voor dingen die ongewoon of interessant zijn. Als je het leuk vindt om op sociale media te posten, selfies te maken en met je volgers te bespreken wat je hebt gedaan, dan is je volgende stap misschien het opzetten van een lifestyleblog. Populaire aanbiedingen variëren van ongeveer 1% bij Trader Joe's tot 10% op postbezorgdiensten. U kunt lid worden van uw lokale groepen of de forums in uw omgeving bekijken en zien waar anderen mee experimenteren. Er zijn echter heel veel enquêtesites en om eerlijk te zijn, de meeste daarvan zijn behoorlijk waardeloos. ELK van deze sites levert meer dan €20.000 per maand op. Verzilver uw ongebruikte cadeaubonnen door deze te verkopen op een site voor het doorverkopen van cadeaubonnen zoals CardCash of Cardpool.

Voeg een reactie toe Annuleren

Een lidmaatschapssite hoeft niet met een blog te beginnen. Deze sites bieden mensen geld om hun apps te downloaden. Sommige bloggers zijn niet geïnteresseerd in het weergeven van advertenties aan hun publiek en vragen zich af hoe ze inkomsten kunnen genereren met een blog zonder advertenties. Hoeveel geld kun je deze maand stapelen? U kunt online solliciteren via sites zoals IntelliShop, BestMark en Sinclair Customer Metrics. Bekijk hun respectieve beoordelingen voor meer informatie over de cashback-apps (samen met slimme hacks voor het verdienen van meer geld).

Hij ontving een Visa-cadeaubon van €75 voor een uur werk, hoewel veel studies €150 of meer betalen.

Computers Opnieuw Verkopen

Het is mogelijk dat u niet meteen in het openbaar betaalde optredens vindt. Dat betekent dat u deelneemt aan bijna de gehele rentevoet die wordt betaald door de kredietnemer, in plaats van de minder dan 1% die u doorgaans op depositocertificaten verdient. Dit kan het plannen van alle posts op sociale media, het organiseren van wedstrijden, het maken van advertentiecampagnes en nog veel meer zijn, wat gemakkelijk kan worden gedaan met tools voor het beheer van sociale media zoals Sendible, Hootsuite of zelfs deze Instagram-planners. 19 eenvoudige manieren om geld te verdienen vanuit huis, wat de inkomsten betreft, kunt u op veel sites tot $ 20 per uur en meer krijgen. Virtuele beurs, ten eerste, omdat de oproep diep in het geld is, zal de put ver van het geld zijn. Aanbiedingen zijn een uiterst eenvoudige manier om online geld te verdienen. (Problogger, niet Pro Blogger). Als een "Gigwalker" kiest u de taken die u wilt voltooien via de Gigwalk-app, beschikbaar voor iOS en Android.

Maar als je bekwaam bent in deze arena, is het een geweldige potentiële bron voor passief inkomen. Bouw snel en gemakkelijk een portefeuille op door te beleggen in een reeks leningen in stappen van slechts €25. Verdubbel uw kansen door rechtstreeks contact op te nemen met lokale afhaalrestaurants en grotere ketens zoals Dominos om te zien of ze bezorgopdrachten hebben. Ga door je kasten en haal alles eruit wat je meer dan een jaar niet hebt gebruikt.

Het aantal manieren om extra geld te verdienen in je vrije tijd is nog nooit zo groot geweest! Al de rest is van jou. De site heeft realtime volgsoftware die u helpt alles bij te houden wat u maakt, zodat u precies weet hoeveel u betaald krijgt. Sites zoals Swagbucks vragen je om bepaalde video's te bekijken en ze leuk te vinden. Als je een universitair diploma hebt en de vaardigheden hebt om studenten online bijles te geven in wiskunde, wetenschappen, Engels of taal, is dit een perfecte oplossing. Dit is een andere manier om op een volledig passieve manier online geld te verdienen. Er zijn ook andere soorten coaches, zoals blogcoaches, schrijfcoaches en meer.

Maak Een Winstgevende Blog Zoals Deze

U kunt enquêtes houden, online games spelen, op internet surfen, winkelen, e-mails lezen en kortingsbonnen online inwisselen voor geld. Noem ze in uw inhoud. Meer informatie over Swagbucks.

Burger King hacks inclusief 'gratis' kindermaaltijd & €2,90 korting op een 'Bacon Double Cheeseburger' elke keer
Als er een behoorlijk bedrag is en het lijkt erop dat er een constante vraag is, zet die vaardigheden dan op een shortlist en begin onderzoek te doen naar de bedrijven en industrieën die inhuren.

Stel je voor dat je Deal or No Deal hebt gehaald in plaats van alleen te kijken! Traditionele vacaturesites kunnen oververzadigd zijn met sollicitanten, maar niet-traditionele plaatsen, zoals vermeld, kunnen u een middel bieden om wat extra inkomen te verdienen. De site maakt gebruik van een algoritme om uw aankopen bij te houden (via e-mailbevestigingen) en helpt u vervolgens een terugbetaling te krijgen als de prijs daalt. Het zijn nog steeds drukte! SavvyConnect verwijst u ook naar betaalde online enquêtes die u zullen belonen voor uw eerlijkheid. Wanneer u wordt betaald, hangt af van hoe snel uw telefoon of apparaat verkoopt.

Bouw een gratis app
Klik hier om meer te leren.

U krijgt de schoonheid en functionaliteit van een website die is ontworpen door een professionele webontwikkelaar zonder dat u daarvoor geld hoeft te betalen. Je kunt je innerlijke creatieve sappen kanaliseren met deze unieke drukte van Alice's Table. Huur je huis voor het filmen Regisseurs voor tv en film zijn altijd op zoek naar huizen om in te filmen. Het betaalt niet veel, maar als je een gezond persoon bent en wat extra geld online wilt verdienen, zal de AchieveMint-app je belonen voor dingen als wandelen, je eten volgen of gezondheidsonderzoeken doen.

Earnably
U ontvangt testmogelijkheden nadat uw aanvraag is goedgekeurd.

Hoe Kan Ik Maximaal Geld Verdienen?

Met websites zoals Create Space kunt u uw boek uploaden en afdrukken zonder dat u een formele uitgever nodig hebt, en u kunt uw boek zelfs op Amazon krijgen. Zelfs dingen als een zomerfestival in een kleine stad of mensen die thuiskomen voor de vakantie, kunnen een behoefte aan een kamer creëren. Er zijn talloze manieren om geld te verdienen. Zet "JA" indien zelfs op afstand mogelijk. Affiliate marketing is wanneer u een product of dienst aan uw doelgroep aanbeveelt met behulp van speciale volglinks en vervolgens een verwijscommissie krijgt voor elke keer dat iemand koopt nadat u op uw link heeft geklikt. Als je op een zondag op pad bent, zie je veel mensen tekenen zetten voor open huizen.

Een website met de naam AchieveMint geeft u punten voor het uitvoeren van gezonde activiteiten, zoals sporten, het bijhouden van uw eetgewoonten, of zelfs het invullen van gezondheidsgerelateerde enquêtes. 4 manieren om online geld te verdienen, zelfs als u al ervaring of freelance-klanten hebt, kunnen deze netwerken een geweldige manier zijn om uw inkomsten aan te vullen en werk te blijven doen zonder te veel tijd te besteden aan koud contact. Hondenoppas en kattenoppas worden tegenwoordig steeds populairder omdat eigenaren van huisdieren druk zijn op het werk of op school. Doe wat diepgaand onderzoek naar het bedrijf, en als het lijkt te groeien, probeer het dan eens.

Hoe DEZE MAAND €1.000 - €5.000 te verdienen
Ben je een grammatica-nazi of een bijenkampioen?

Of een bedrijf is op sociale media, of het zal falen. Je wordt (goed) betaald om tv te kijken en niet veel anders - hopelijk! Ben je thuis moeder met een Engelse graad of een man die van nature fouten in geschreven tekst kan vinden?

Wat begon als een online side hustle, veranderde in een volwaardige onderneming.

Krijg Betaald Om Uw Gedachten Te Delen

Beleggers steken geld in de REIT, de REIT koopt eigenschappen en het rendement gaat terug naar investeerders. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld 500 punten per dag verdienen door video's te bekijken, 5 punten verdienen door bepaalde partners te bezoeken (in een soort internetzoektocht) of 10 punten per dollar voor het spelen van games. Maar vaak wordt het onderhoud van het gazon verhuurd aan een derde partij zoals jij. Het starten van een online winkel kan veel werk zijn, omdat u de producten moet maken of kopen en ze vervolgens zelf moet verzenden. Klik hier om de Balloon Animal University Pro Kit te krijgen. Volgens de Getaround is het mogelijk om uw auto te huren wanneer u deze niet gebruikt, tot €1.000 per jaar. Als je nog geen blog hebt, raad ik je ten zeerste aan er een te starten.

Hoeveel kan een virtuele assistent eigenlijk verdienen? U kunt eenvoudig uw gebruikte spullen verkopen, een logeerkamer in uw huis of appartement verhuren en uw diensten aanbieden aan de wereld. Of, voor die gelukkigen die blogs hebben die echt van de grond komen, kan dit uw belangrijkste loon worden. Als u een geregistreerde verpleegkundige bent, zijn er mogelijkheden om online geld te verdienen zonder uw huis te verlaten. Een enorme lijst met thuiswerkopdrachten voor betrouwbaar inkomen, de mogelijkheden voor dit werk, ook wel 'usability testing op afstand' genoemd, kunnen beperkt zijn. Door online les te geven, heb je controle over je tijd en de hoeveelheid werk die je aanneemt.

Neem Dingen Terug Die Je Hebt Gekocht

Het is zelfs niet ongewoon dat boeken over techniek en gezondheidszorg net onder de €1.000 komen. Nadat u hun app hebt gedownload, wordt u gevraagd om een ​​portefeuille met aandelen en ETF's te selecteren, op basis van wie u bent en waar u om geeft. Word lid van een geassocieerd netwerk zoals Amazon Affiliate of Google AdSense, kies producten om te promoten en adverteer ze op uw inhoudssite.